Инвизалайн

Инвизалайн е иновативен, комфортен за пациента метод за изправяне и подреждане на зъбите. Системата работи безотказно и показва много добри резултати при хора от всички възрасти – деца, младежи и възрастни. Инвизалайн са прозрачни шини или алайнери, напълно незабележими за околните, които се сменят приблизително на две седмици. Така се постига плавен, но плътен натиск върху проблемните зъби, който в много кратки срокове Ви осигурява безупречна усмивка.
инвизалайн

Този метод има неизброими предимства. Шините са естетични, не носите неудобни метални брекети, почистват се изключително лесно и позволяват безпроблемно хранене по всяко време на деня и много по-добра хигиена на устата. Просто ги сваляте преди хранене, почиствате зъбите и отново ги поставяте. Нещо повече – не избягвате храни, не пасирате нищо, защото можете да се храните, както сте го правили досега. Инвизалайн Ви дават свобода да общувате, да не намалявате социалните си контакти и в същото време Ви дават 100% гаранция за перфектен резултат само в рамките на месеци.

Как действа Инвизалайн?

Първата необходима стъпка е да се направи рентгенова диагностика, с която се определя планът на лечение. Получавате 3D филм, който ще Ви покаже как през следващите месеци Вашите зъби постепенно ще се наместват, а след това и набор от прозрачни шини, които ще сменяте на две седмици, за да се случи прогресът. Допълнително удобство е, че контролните прегледи не са необходими при всяка подмяна на алайнерите, а на два до три месеца.

Инвизалайн спестява екстракцията на здрави зъби, за да се освободи място за нова подредба. Шините са проектирани индивидуално за Вас и са „програмирани“ да местят вертикално, хоризонтално или да завъртат кривите зъби. Това се случва абсолютно безболезнено, тъй като с точност е определено мястото и силата на натиска за всеки зъб. Постигането на красива усмивка не е въпрос единствено на естетика – то подобрява състоянието на пародонта и така Ви предпазва от последващи здравословни проблеми. Това е най-модерният и бърз начин да подобрите самочувствието и здравето си.